Cookies de Peanut Butter & Jam i False Red Fruits Smoothie

Fa un temps un molt bon amic em va regalar unes Sunspire peanut butter chips dels EUA. Després de no pensar-hi massa i sabent que Mr. Cocktails és un forever in love dels EUA… Allà és força popular menjar sandvitxos de peanut butter amb jam (melmelada de maduixa o de gerds) i a vegades amb jelly (gelatina). Aquesta és la meva visió per a aquesta ocasió!

A veure quin maridatge t’inventes per a les meves galetes?

Bites – Cookies de PB&J

20130706-180350.jpg

Ingredients (14/16 cookies)
113 grams de mantega sense sal, a temperatura ambient
100 grams peanut butter chips
225 grams de sucre morè
1 cullereta de cafè d’extracte de vainilla
1 ou gran
250 grams de farina normal
1 cullereta de cafè de bicarbonat de cuina
1 cullereta de sal

Cubs de Jam
50 grams de melmelada de maduixa o gerds
1 cullerada sopera de pectina
1 cullerada sopera de sucre blanc

Procediment
En un gotet o tupper, barregeu la pectina i el sucre. Reserveu. En un pot, escalfeu mentre remeneu sense parar la melmelada. Jo hi vaig afegir suce de llimona, per aigualir i acidificar la melmelada. La melmelada s’ha d’escalfar per a que s’hi dissolgui la pectina correctament, la qual tirarem en forma de pluja a la melmelada remenant continuament.

Cal vigilar que no bulli. Quan hagi espessit, abocar sobre un tupper rectangular o quadrat folrat amb paper de forn. Un cop fred, podrem tallar els nostres cubs!

Preescalfeu el forn a 180 graus.
Folreu la plata del forn amb paper vegetal.
Mescleu i bateu la mantega amb el sucre (a mà o a la batedora elèctrica) després bateu l’ou i finalment la vainilla sense deixar de batre.
Tamiseu (amb un colador fi, de te) la farina. Afegiu la sal i el bicarbonat.
Afegiu-hi la meitat de la barreja de mantega i sucre, bateu-ho bé i després incorporeu-hi la resta de la mescla. Les chips i els cubs aniràn a sobre la galeta abans del forn.

Ja teniu la massa amb què farem porcions d’una cullera, que deixarem a la plata i aixafarem per donar-li forma de galeta.
Fornegeu uns quinze minuts o fins que estiguin enrossides (fins a 25 minuts com a màxim).

Cocktail – Fake Red Fruits Smoothie (Fals Smoothie de fruits vermells)

 Hem sembla prou bé Ms Bites !!! Així que m’ho poses un pel difícil amb això de la mantega de cacauet !!!

Aquesta costum que tenen als U.S.A pels entrepans de mantega de cacauet i melmelada m’ha sorprès sempre, ja que encara que ho vaig intentar forces vegades per poder ser un “verdader” Yankee, no entenia com a la gent li agradava que se li enganxi el paladar amb la llengua, tampoc entenia l’imatge recurrent de les pelis americanes on es veu el deprimit de torn posant el dit a un pot d’aquesta untuosa mantega !!! A no ser clar que sigui la Skippy, que almenys és cruixent !!!

A totes dues ocasions el que vaig veure que anava millor per tirar avall, era un got de llet ben freda, o fins-hi-tot unSmoothie ben fred, perquè no? Vaig descobrir que també es podia sucar els Sandwich a dins, i llavors si que m’agradava !!!
Els Smoothies són begudes amb una sola fruita , o unes quantes, on hi afegim llet normalment o fins-i-tot hi podem posar iogurt per fer-lo més espès. Serien com els batuts, molt típics també als U.S.A, que se’ls prenen amb les hamburgueses i tot !!! Encara que MAI porten alcohol, he posat una petita opció pels més agosarats…
He pensat, a veure que et sembla Ms Bites en:

Fake Red Fruits Smoothie (Fals Smoothie de fruits vermells)

Ingredients

foto (1)

15 gr de Fruïts vermells (els que vulgueu, o fins-i-tot els congelats en algun moment poden ser la solució)
5cl Rom anyenc
2cl d’Almívar
15cl de llet sencera

Una mica de gel pilé (Si tenim els productes freds, no ens caldrà però si el volem fer més líquid és una manera de refreda i liquar) Sempre posar-hi aquest

Utensilis especials
American Blender (batedora americana. Si no en tenim sempre podem fer servir un tur-mix de cuina)

Procediment
Poseu el Rom anyenc, a mi m’agrada força el rom Abuelo, a dins el got de la batedora americana, hi afegim els fruïts vermells a gust, mai menys de 15 gr.
Afegim els 15cl de llet sencera (pels que feu règim, si ho feu amb altres llets penseu que això us farà canviar el sabor i textura final).
I poseu l’almívar i una mica de gel pilé per acabar de refredar (millor aquest gel perquè així no fareu patir a la màquina i us durarà molts més anys)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s