Moskow Mule

Aquest és el cocktail que vaig triar el passat dia 19 d’octubre per compareixer devant d’un centenar de persones per donar exemple d’un cocktail que ajuda a sorprendre a la gent. La ponència a “Mercat de Mercats” va ser tot un èxit, i sembla que als assistents els va agradar força. Van aprendre a fer un gintònic (que us explicaré a la propera entrada) i aquest cocktail.

Bé, l’història d’aquest cocktail es remonta a la dècada dels 40 a Holywood, al bar Cock ‘n’ Bull. Diuen que el propietari de la cocteleria, en Jack Morgan, que produïa Ginger Beer de forma casolana, va coincidir amb en John Martin que havia acabat d’adquirir la marca Smirnoff. Tots dos van idear aquest cocktail, ajuntant els seus productes, sense saber que seria un dels causants de popularitzar el vodka pels EUA.

La recepta original és ven sencilla: El suc d’una llima, vodka i ginger beer.

Durant un temps la venta de ginger beer es va parar ja que costava de trobar en segons quins àmbits, i es va optar per substituïr per Ginger Ale, però a la vegada es matxucava també un tros de gingebre natural amb la llima.

Avui dia marques com la Fever Tree o Fentiman’s, entre d’altres, ja tenen la Ginger Beer com a refresc. Jo personalment prefereixo als amics de la Fever Tree, per ser una Ginger Beer equilibrada i fins i tot amb restes de gingebre natural !!!! D’això us en pot donar més informació Ms Bites, a la que li hem provocat una adicció important, desde la seva etapa de pre-mare, i queencara li dura fins ara. Amb la responsavilitat que significa per mí, tenir-n’he sempre dues a la nevera !!!! 😉 Que no faría per tú, Dolça !!!!

Recepta by Mr Cocktails
Suc d’una llima
2cl d’almíbar (aquí hi puc jugar una mica, fent un almíbar de gingebre)
6cl de Vodka Vertical
20cl de Ginger Beer

Jo hi afegeixo una mica d’almibar, per donar-li un toc no tant agressiu, però pels amants del àcid i picant, ho podeu ometre.

l’Almíbar de gingebre es pot fer afegint gingebre una vegada l’aigua entra en ebullició i sense deixar de remenar constantment, juntament amb el sucre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s