Ginebra NUT – la joia de l’Empordà

introSi haguéssim de parlar d’una de les coses o anècdotes més curioses que m’han passat aquest últim any, sense dubte seria com vaig conèixer lamarca NUT.

Quan treballava a l’Elephanta, se’m va presentar un dels socis per la porta. Al principi només em podia fixar amb el preciós maletí platejat amb rodes que portava, no li podia treure els ulls de sobre. Normalment era costum de fer venir els comercials de marques algun dia al matí, així no havíem d’estar per ells quan hi havia clients. En el cas d’en David Urgell, vaig fer una excepció, i no pas per la seua més que contrastada semblança a en Miquel Àngel Nadal (ex-futbolista del Barça) sinó pel maletí que em xiuxiuejava: Vull ser teeeeeu… vull ser teeeeeeu … (Com si de l’anell d’en Tolkien es tractés).

Després de la xerrada afable amb en David, després que m’expliqués com va néixer la NUT, després que m’enamorés amb un escrit de quines intencions i perquè van començar aquesta empresa amb tanta energia positiva. I sobretot després que marxés i pogués recuperar la vista malmesa per la brillantor del maletí, vam decidir a tenir-la com a Gin del Mes a la pissarra de l’Elephanta.

No només va funcionar, sinó que va superar el rècord de vendes. Vam gastar 29 ampolles en 1 mes (per les dimensions de l’Elephanta, i per les 50 Gin que teníem, això era molt per una sola gin). O sigui que va ser la primera vegada que una ginebra repetia dos mesos seguits en “cartell”.

No hem d’oblidar que a l’etiqueta hi posa feta a l’EMPORDÀ, i això ven, sobretot en els temps que corren. Però és que, a més a més, la gent repetia lliurement, i això sí que no es pot provocar si no és un producte de qualitat i equilibrat. I en aquest cas ho és en tota la seua pleniNUT !!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s